İSTANBUL’DA MUHTEŞEM BULUŞMA!

28-30 EKİM 2018 TARİHLERİNDE HELAL VE TAYYİB HAYAT NİZAMI İÇİN ULUSLARARASI KONFERANSIMIZA BUYURUNUZ EFENDİM…

28-30 Ekim 2018 günlerinde HELAL VE TAYYİB ÜRÜNLER için İstanbul’da gerçekleştirilecek büyük etkinlik için bütün dünyadaki kardeşlerimizi İstanbul’a davet ediyoruz!

28 EKİM’DE WHC’nin 10.ULUSLARARASI HELAL VE TAYYİB ÜRÜNLER KONFERANSI
29-30 EKİM’DE 16.WHC (WORLD HALAL COUNCIL) KONGRESİ

Bu etkinliklerde GİMDES ve DHV ev sahipliği yapacak. Tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyaca meşhur dünya başkenti İstanbul, inanıyoruz sizi de büyüleyecektir. 100 yıldır kendisine dayatılan, kendisine ait olmayan bir moderniteye mahkum edilmiş İslam Ümmeti artık kendi modernitesini arıyor…Kaybettiği Helallerini arıyor.

28-30 EKİM 2018 İstanbul etkinlikleri inanıyoruz, İslam ümmetine ve dünya insanlarına önemli bir kilometre taşı olacaktır. 24 Trilyon TL’lik Helal pazarın gerçekleştirilmesi için üreticimiz, ihracatçımız, satıcımız, tüketicimiz ve kamu kurumlarımız el birliği, güç birliği ve gönül birliği yapacağız. Bütün ümmet el ele, gönül gönüle ve omuz omuza olmak için geliniz 600 yıl İslam’a başkentlik yapmış İstanbul’da buluşalım.

10. Uluslararası Helal ve Tayyib Ürünler Konferansı’na Endonezya’dan, Malezya’dan, Amerika’dan, Almanya’dan, Güney Afrika’dan, Cezayir’den, İspanya’dan, Fransa’dan, İngiltere’den, Filipinler’den Türkiye’den konularında uzman 20 konuşmacı 28 EKİM 2018 gününde, İstanbul Retaj Hotel Salonlarında,

1. Doğrulama Yöntemleri ve Pratik Çözümlerle Helal Ürünlerin Pazarlama ve Markalaşmasındaki Problemler ve Çözüm Önerileri

2. Tayyib Kavramı ve İnsan Sağlığı

3. Helal Sertifikalandırma Kuruluşlarının Karşılaştığı Yeni Zorluklar(Akreditasyon, Geliştirme, İşbirliği, İnovasyon ve Araştırma)

4.Helal ve Tayyib Hayat Sisteminde İnsan Kaynaklarını Geliştirmede Eğitim Sisteminin Önemi

5. Helal Güvence Sisteminin Bir Bileşeni olarak Helal ve Tayyib Kalite Yönetimi ve Diğer Kalite Yönetim Sistemleri

Konuları üzerinde tebliğlerini sunacaklardır. 29-30 EKİM 2018 günlerinde yine aynı çatı altında WHC (World Halal Council) 16. Kongresini yapacaktır.

Türkiye, Avrupa’nın, Afrika’nın, Orta Doğu’nun ve Asya’nın tam ortasında ve Helal Pazarın çok önemli ve aranan aktörü olarak bütün dünyadaki kardeşlerini WHC’nin bu etkinliklerine davet etmektedir.

10. Uluslararası Helal ve Tayyib Ürünler Konferansına katılım için TIKLAYINIZ…. KONFERANS KAYIT FORMU

BİLGİ VE DANIŞMA HİZMETLERİ İÇİN: GİMDES – Dr.Majid ELHARİRİ
Tel : +9 0 212 438 33 18- 438 33 79- 0 50769551 66