HALAL DUNYA MARKETLERİ-RAMAZAN KUMANYALARI HAZIRLANDI…

BU RAMAZAN DA YETİMLERE, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE, DOSTLARINIZA, ÇALIŞANLARINIZA VE ÜYELERİNİZE HELAL KUMANYALAR DAĞITINIZ.
GİMDES GÜVENCESİ İLE RAMAZAN’DA HELALİNDEN SEVİNDİRİN !….

Helal yaşam, Helal yemek, Helal içmek, kısaca Helal Lokma Müslümanın olmazsa olmazı, onun İmani bir meselesidir, bu İmani meselemize Ramazan ayında daha fazla hassasiyet göstermemiz gerekmektedir.

GİMDES, Helal Kumanya paketlerinin isteklilere, ulaşmasına yardımcı olacaktır. GİMDES, Helal Kumanya paketleri talep edenlerle, Helal Kumanya Paketi hazırlayan HDM BİRLİĞİ arasında bir köprü vazifesi görecektir. GİMDES, Ramazan ayında da Helal Lokmanın önemini Müslüman tüketicilere hatırlatmaya devam edecektir.

GİMDES’in denetiminde HALAL DUNYA MARKETLERİ tarafından hazırlanacak ve GİMDES’in desteklediği Helal Ramazan kumanyalarını, talep eden kumanya alıcıları Helal Lokma’nın öncülüğünü yapmış ve ayrıca bu destekleri sayesinde Dünya Helal Vakfının tarihi projesi olan DARÜ’L HELAL MEDRESESİ’nin “BİR TUĞLA DA SİZ KOYUN” kampanyasına destek vermiş olacaklardır. HDM Ramazan Kumanyaları gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz, helalliği belgelenen ‘’GİMDES Helal Sertifikalı Ürünlerden’’ oluşmaktadır. Kumanyada;

Domates Salçası 830gr
Makarna 500gr
Arp Şehriye 500gr
Osmancık Pirinci 1kg
Kırmızı Mercimek1kg
Pilavlık Bulgur 1kg
Siyah Çay 500gr
Küp Şeker 1kg
Tuz 750gr
Ayçiçek Yağ 1lt
Siyah Zeytin 800gr
Un 1kg
Sade-Kakaolu Helva350gr
Reçel 500gr
Kumanyalar, HDM BİRLİĞİ tarafından, herşey dahil adrese teslim 65 TL değerinde olarak alıcıların maddi olanaklarına uygun hazırlanmış bulunmaktadır.

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Not: Siparişleriniz için: Bulunduğunuz mahalle en yakın Halal Dunya marketleri şubesinden veya Merkez İrtibat: Gökhan ARICI. 0 549 438 33 23-0 212 438 33 18/119. irtibat@gimdes.org adresinden ulaşabilirsiniz.