MUHTEREM KARDEŞİMİZ- SPONSORUMUZ OLUR MUSUNUZ?

17 RAMAZAN Dünya Helal Günü kutlamaları çerçevesinde GİMDES-GİMDES HELAL Gönüllüleri ve Dünya Helal Vakfı olarak ,

Suriye sınırında 3000 yetim ve çadırda yaşamak zorunda kalmış kardeşlerimize Suriye sınırında 3000 kişilik iftar ve 250 adet Ramazan kumanyası dağıtılacak

Aynı gün İstanbul Bayrampaşa’da her yıl gerçekleştirdiğimiz “Helal ve Tayyib Yaşam Sisteminde Gençliğimiz” temalı konferans akabinde 500 kişiye iftar verilecektir.

“Verdiğiniz her hayır (sadaka) kendiniz içindir Allah rızasını umarak yaptığınız her hayrın karşılığı size eksiksiz olarak verilir.” (Bakara 272)

“Kim Müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır Kim bir Müslümanı(n kusurunu) örterse, Allah da Kıyamet günü onu(n kusurunu) örter” (Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr)
GİMDES ve GİMDES Helal Gıda Gönüllüleri iş birliği ile 17 Ramazan Dünya Helal Günü münasebetiyle 22 Mayıs 2019 / 17 Ramazan 1440 tarihinde 5. Helal Yaşamda Gençlik Konferansı ve 17 Ramazan iftar programımız olacaktır. İftarımıza 300 talebenin katılacağı düşünülüyor. Konferans ve İftar programı için talebe başına 25 TL olacaktır.. Aynı gün, Kilis’te Suriye yetimleri için 3000 kişilik iftar programımız olacaktır (1 kişilik iftar bedeli 10 TL’dir.). Aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine 250 adet kumanya yardımı yapılacaktır (1 kumanya bedeli 60 TL’dir.).

Konferans, GİMDES Başkanı Hüseyin BÜYÜKÖZER ve İLKSEÇ Vakfı Başkanı ve Kocatepe Camii İmam Hatibi Ali Ulvi UZUNLAR Beyefendilerin konuşmalarıyla Bayrampaşa’da bulunan İlkseç Vakfı Kültür Merkezi’nde 17.30’da başlayacak ve iftar programı ile nihayete erecektir.

Bu hayırlı organizasyonlar için maddi olarak desteklerinizi beklemekte ve sponsor olmanızı talep etmekteyiz. Bu konuda katkılarınızı mümkün olan en kısa süre içerisinde bildirmenizi rica ederiz.

Sağlık ve selamet dileklerimizle. Allah yar ve yardımcımız olsun

Ödemelerinizi aşağıdaki hesaba gönderim yapabilirsiniz:

Hesap Sahibi: DÜNYA HELAL VAKFI
Hesap Numarası: 93737332 – 4